Image from Coce

Viandes [Texte imprimé] / [textes, Mariagrazia Villa] ; [sous la direction de] Academia Barilla ; [photographies, Alberto Rossi] ; [traduit de l'italien par Jimmy Bertini, Géraldine Bretault, Hélène Budan et al.]

Main Author: Grazia Villa, Maria, AuteurSecondary Author: Rossi, Alberto, IllustrateurCorporate Author (Secondary): Academia Barilla, Parme, Italie, Directeur de publicationLanguage: français ; of original work, italien.Country: France.Publication: Saint-Michel-sur-Orge : Piccolia, DL 2015Manufacture: impr. en ChineDescription: 1 vol. (94 p.) : ill. en coul. ; 16 cmISBN: 9782753032286.Dewey: 641.66, 23Classification: 640Subject - Topical Name: Cuisine (viande) | Cuisine italienne
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Book Bibliothèque Tamil Général Stacks 641.66 (Browse shelf(Opens below)) Available 1118881

Index

There are no comments on this title.

to post a comment.
Version 24.11.02