Image from Coce

Le menu par la carte [Texte imprimé] : histoire et usages de la carte-menu : l'exemple du Bouchardais / Emmanuelle Cartier

Main Author: Cartier, Emmanuelle, AuteurLanguage: français.Country: France.Publication: Tours : Éditions Sutton, DL 2018Manufacture: impr. en Union européenneDescription: 1 vol. (161 p.) : ill. en coul. ; 23 cmISBN: 9782813811066.Dewey: 642.094 409, 23Classification: 640Subject - Topical Name: Menus (publications éphémères) -- France -- Indre-et-Loire (France) -- 1800- | Cuisine de fêtes -- 1800- | Gastronomie -- France -- Indre-et-Loire (France) -- 1800-
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Book Bibliothèque Tamil Général Stacks 642.094 409 (Browse shelf(Opens below)) Available 1161160

Bibliogr. p. 157. Webliogr. p. 157-158

There are no comments on this title.

to post a comment.
Version 24.11.02