Image from Coce

Le printemps en 20 recettes [Texte imprimé] / Les Toqués d'Ardèche ; [recettes par] Claude Brioude, Jean-François Chanéac, Florian Descours... [et al.] ; photographies de Claude Prigent

Corporate Author (Main): ˜Les œToqués d'Ardèche, AuteurSecondary Author: Prigent, Claude, IllustrateurLanguage: français.Country: France.Publication: [Bordeaux] : Éditions "Sud-Ouest"Manufacture: 42-Saint-Étienne : Impr. Loire offset TitouletCopyright date: 2018Description: 1 vol. (62 p.) : ill. en coul. ; 24 cmISBN: 9782817705323.Dewey: 641.594 4589, 23Classification: 640Subject - Topical Name: Cuisine du Bas-Languedoc
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Book Bibliothèque Tamil Général Stacks 641.594 4589 (Browse shelf(Opens below)) Available 1127549

Autre forme de titre : ˜Le œprintemps en vingt recettes

There are no comments on this title.

to post a comment.
Version 24.11.02