Les fourneaux de l'île de Batz [Texte imprimé] : carnet de recettes / [l'équipe du "Journal de l'Île-de-Batz"]
Language: français.Country: France.Publication: Île-de-Batz : les Nouvelles de l'Île-de-Batz, DL 2018Manufacture: Paris : PixartprintingDescription: 1 vol. (249 p.) : ill. en coul. ; 21 cmISBN: 9782956168416.Dewey: 641.594 41, 23Classification: 640Subject - Topical Name: Cuisine -- France -- Île-de-Batz (Finistère)Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
Book | Bibliothèque Tamil Général Stacks | 641.594 41 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1130662 |
Browsing Bibliothèque Tamil shelves, Shelving location: Général Stacks Close shelf browser (Hides shelf browser)
641.594 41 Simplement mad, 90 recettes faciles, bonnes & bretonnes | 641.594 41 Breizh, un panorama contemporain de la gastronomie bretonne | 641.594 41 Cuisine bretonne | 641.594 41 Les fourneaux de l'île de Batz, carnet de recettes | 641.594 41 Ma Bretagne | 641.594 41 Cuisinière bretonne | 641.594 41 Saour, saveurs bretonnes, 30 produits, 90 recettes |
Index
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.