Image from Coce

La chaîne de la viande bovine [Texte imprimé] : production, transformation, valorisation et consommation / [coordonnateurs], Marie-Pierre Ellies-Oury, Jean-François Hoquette

Secondary Author: Ellies-Oury, Marie-Pierre, Directeur de publication;Hoquette, Jean-François, Directeur de publicationLanguage: français.Country: France.Publication: Paris : Lavoisier-Tec & doc, DL 2018Manufacture: 18-Saint-Amand-Montrond : Impr. CPI BussièreDescription: 1 vol. (XXXIV-288 p.) : ill. en coul. ; 24 cmISBN: 9782743023317.Series: Sciences & techniques agroalimentairesDewey: 664.92, 23Classification: 660Subject - Topical Name: Bovins de boucherie -- Industrie et commerce | Boeuf (viande) -- Industrie et commerce
Holdings
Item type Current library Call number Status Barcode
Book Bibliothèque Tamil Général Stacks 664.92 (Browse shelf(Opens below)) Available 1144990

Notes bibliogr. Glossaire. Index

There are no comments on this title.

to post a comment.
Version 24.11.02