Rôtir, braiser, mijoter [Texte imprimé] : cuisiner la viande comme en Italie : les cuisines de la Cuillère d'argent / [traduction de l'anglais par Karine Descamps]
Language: français ; of original work, anglais.Country: France.Publication: Paris : Phaidon, DL 2018Manufacture: impr. en ChineDescription: 1 vol. (303 p.) : ill. en coul. ; 28 cmISBN: 9780714876153.Series: Collection La Cuillère d'argentDewey: 641.66, 23Classification: 640Subject - Topical Name: Cuisine italienne | Cuisine (viande) | Cuisson au four (cuisine)Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
Book | Bibliothèque Tamil Général Stacks | 641.66 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1149715 |
Browsing Bibliothèque Tamil shelves, Shelving location: Général Stacks Close shelf browser (Hides shelf browser)
Glossaire. Index
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.